ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών των σελίδων http://vivliothiki.politis.com.cy και https://premium.politis.com.cy/ από τον επισκέπτη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών, των video και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους πριν από τη χρήση των υπηρεσιών και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου. Η χρήσης τους σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη των όρων αυτών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι υποχρέωση μας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με βάση τους σχετικούς ευρωπαϊκούς νόμους και κανονισμούς

Κατά τη διάρκεια της πρόσβασης σας στις δύο πλατφόρμες κρατάμε μόνο το email σας για σκοπούς επικοινωνίας. Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν την μοιραζόμαστε με κανέναν άλλο. Η μόνη άλλη χρήση του email σας η οποία μπορεί να προκύψει, πέραν της απλής επικοινωνίας, είναι σε περίπτωση που η πλατφόρμα αποφασίσει να σας αποστέλλει ειδικό News Letter με το περιεχόμενο της, πάντα ωστόσο, με τη δική σας έγκριση.
Είναι δική σας ευθύνη επίσης η επιλογή του κωδικού πρόσβασης στην ιστοσελίδα ο οποίος πρέπει να προφυλάσσεται. Πρέπει αυτό τον κωδικό, τον οποίο συστήνουμε να είναι μοναδικός δηλαδή να μην το χρησιμοποιείτε και αλλού, να τον κρατάτε μόνο για δική σας χρήση. Εν ολίγοις καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αν και η διεθνής εμπειρία σε αυτό τον τομέα έχει δείξει ότι τίποτε δεν είναι ακόμα απολύτως ασφαλές.